Hier vindt je een overzicht van de alle Betekenisme trainingen.

US$1589

Betekenisvol Werk

Met het traject ‘Betekenisvol werken’ coacht en begeleidt Laura je op unieke wijze naar betekenisvol werk. Met haar holistische en verfrissende kijk op werk, het wandelcoachen, de integratie van mindfulness, de online leeromgeving en het ervaringsleren weet zij kandidaten te raken, motiveren en te inspireren. Op basis van een grondig kennismakingsgesprek, de verschillende thema’s en vanuit de vragen wie ben je, wat is je werk hier en hoe kan je daarmee van betekenis zijn?

Meer Info

Duur: 5 dagen

Leven zonder stress en moeten

Ben jij het ook zo zat om geleefd te worden? Dat stress, druk, onrust en verplichtingen je leven regeren? Stel je eens voor hoe je leven zou zijn zonder dat keurslijf. Hoe vrij, energiek, rustig en gelukkig je zou voelen! Om tijd en energie te hebben voor de dingen die er voor jou toe doen. Dat wil jij toch ook? Dan is de online training leven zonder stress en moeten speciaal voor jou! In 5 dagen leer je de basis voor een leven zonder stress en moeten.

Meer info

Duur: 6 maanden

Coachtraject De reis naar jezelf

In dit exclusieve 1-1 coachtraject ga je in 6 maanden antwoorden vinden op de vragen ‘Wie ben ik’? En ‘Wat is mijn werk hier’? Dit traject is speciaal ontwikkeld voor mensen die het roer om willen gooien, 100% zichzelf willen zijn, hier ook nog eens onwijs blij mee zijn en klaar zijn om te leven op hun eigen voorwaarden! De reis naar jezelf’ start slechts 2 keer per jaar en heeft zeer beperkt plek.

Meer info