Reflectiegesprek

Helaas! Dat was het alweer. Wat gaan 2 weken snel voorbij he. Ik hoop dat je veel nieuwe en nuttige informatie over jezelf hebt verzameld. Maar ook dat mediteren onderdeel is geworden van je gewoontes. Ik kan me ook voorstellen dat je meer vragen hebt dan antwoorden. Dat is namelijk bij al mijn coachees zo nadat ze de eerste stappen op de reis naar zichzelf hebben gezet.

Daarom kan je al je vragen stellen in het reflectiegesprek (30 min) met mij. Je ontvangt deze week een mailtje waarin we een datum plannen. Ik ben er voor je!

Eenmalige actie

Nu je aan je reis bent begonnen wil je vast niet meer terug. Maar daar kan je vast wel wat hulp bij gebruiken. Daarom verlaag ik eenmalig de prijs van coachtraject De Reis Naar Jezelf van €1499 naar €1249!

Het coachtraject ‘De reis naar jezelf’ bestaat uit 7 coachgesprekken (die nu online kunnen plaatsvinden) en een hoop opdrachten en theorie die de impact van de sessies vergroten. In deze intensieve reis ga je antwoorden vinden op de vragen ‘Wie  ben ik’? En ‘Wat is mijn werk hier’? Dit traject is speciaal ontwikkeld voor mensen die los willen komen van oude belemmeringen en patronen. Het roer om willen gooien en eindelijk hun eigen leven willen leiden. Maar daarmee ook van Betekenis willen zijn voor de wereld om hun heen.  Je gaat samen met mij de diepte in. Niet alleen door te praten, maar vooral aan de slag te gaan. De thema’s die centraal staan zijn o.a.: bewustwording van je eigen denken en gedrag, belemmerende overtuigingen en patronen, angsten loslaten, zelfliefde, acceptatie en behulpzame tools ontwikkelen. Ik begeleid je in dit proces en ben vooral een liefdevolle spiegel.

Durf jij het aan? Tot gauw in het reflectiegesprek!