Welkom!

Bij de online leeromgeving van coachtraject: Betekenisvol Werk. Ik ben echt heel blij dat je dit leest, want dat betekent dat je de eerste stap hebt gezet om te gaan leven en werken op jouw voorwaarden.

De omgeving waar je nu in bent, is je persoonlijke leeromgeving. Hier vind je elke week een les. Die les bestaat uit theorie, een meditatie, een worksheet en een themesong (om je in de mood te brengen!). In de worksheet vind je de vragen van die week, en de reflectieopdrachten die daarbij horen.

In de komende weken leer je de basis voor betekenisvol werk. Je hebt nu gelijk toegang tot module 1.

Ik wil je vragen om rustig de tijd te nemen om de lessen te volgen en de opdrachten te gaan doen. Door uit die sneltrein te stappen mis je niet de volgende trein en loop je al helemaal niet achter. Er is namelijk helemaal geen volgende trein. Daarentegen is het juist nodig om stil te staan en te kunnen ontdekken wat overblijft los van al die doelen en de dingen die jij graag zo snel mogelijk wil behalen. Door afstand te nemen kan je stoppen met aanrommelen en nu voor eens en altijd gaan ontdekken wat jij nodig hebt om betekenisvol te werken.

Neem dus de tijd om alle opdrachten te maken en vooral te voelen wat ze met je doen. En pas ze vooral in je dagelijkse leven toe. Geen excuses meer, verandering is een keuze en DOEN!

Zoals ik je al heb verteld in het kennismakingsgesprek, je kan mij altijd mailen met een vraag of opmerking via laura@betekenisme.nl

Voor nu, veel plezier op je reis!

Liefs, Laura